.:*-*-efsane_mezunlar-*-*-:.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

.:*-*-efsane_mezunlar-*-*-:.

MEZUN OLDUK AMA UNUTMADIK, UNUTULMAYADA NIYETIMIZ YOK

AnasayfaPortalliAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Yıldız Dershanesi

+2
Antonio_El-Bandito
DonCorleone
6 posters
YazarMesaj
DonCorleone
mod
mod

Yıldız Dershanesi Empty
MesajKonu: Yıldız Dershanesi   Yıldız Dershanesi Icon_minitimePaz Eyl. 23, 2007 3:27 pm

Geçen sene ordaydım diyen vvar mı

var tabi Berkay gel koçum buraya
Antonio_El-Bandito
Admin
Admin
Antonio_El-Bandito

Yıldız Dershanesi Empty
MesajKonu: Geri: Yıldız Dershanesi   Yıldız Dershanesi Icon_minitimePaz Eyl. 23, 2007 5:23 pm

ooo kral murat olum hardi 1 sene boyunca komedinin kralını yaptıklan senle güle güle kaçkere azz daha altıma kaçırcaktımm ee nabak olum hocamız hidayet durucan... heyy yyaaaaaa nı.. yolunu ..im Very Happy:D
http://www.efsanemezunlar.yetkin-forum.com
RottenApple~
AMELE
AMELE
RottenApple~

Yıldız Dershanesi Empty
MesajKonu: Geri: Yıldız Dershanesi   Yıldız Dershanesi Icon_minitimePaz Eyl. 23, 2007 8:07 pm

ben geldim Razz

ooo murat bey nassınız galiba Very Happy ben nil Very Happy
serjj
AMELE
AMELE

Yıldız Dershanesi Empty
MesajKonu: Geri: Yıldız Dershanesi   Yıldız Dershanesi Icon_minitimePaz Eyl. 23, 2007 10:29 pm

olum hadi lan bgun halil hocann doum gunuymuş koşun !!!Very Happy:D
Antonio_El-Bandito
Admin
Admin
Antonio_El-Bandito

Yıldız Dershanesi Empty
MesajKonu: Geri: Yıldız Dershanesi   Yıldız Dershanesi Icon_minitimePaz Eyl. 23, 2007 10:30 pm

serjj demiş ki:
olum hadi lan bgun halil hocann doum gunuymuş koşun !!!Very Happy:D

deliye hergün bayram Very Happy Very Happy Very Happy
KeBeLeK
AMELE
AMELE
KeBeLeK

Yıldız Dershanesi Empty
MesajKonu: Geri: Yıldız Dershanesi   Yıldız Dershanesi Icon_minitimePaz Eyl. 23, 2007 10:32 pm

slm herkese ben bengül... nasılsınız? napıosunuz?
Antonio_El-Bandito
Admin
Admin
Antonio_El-Bandito

Yıldız Dershanesi Empty
MesajKonu: Geri: Yıldız Dershanesi   Yıldız Dershanesi Icon_minitimePaz Eyl. 23, 2007 10:38 pm

napalım bengülcüüüm işte biz de herkes gibi hidayet hocanın dersini özledik eee adam matematiğin kralı (tabi öss düzeyinde) Very Happy:D
KeBeLeK
AMELE
AMELE
KeBeLeK

Yıldız Dershanesi Empty
MesajKonu: Geri: Yıldız Dershanesi   Yıldız Dershanesi Icon_minitimePaz Eyl. 23, 2007 10:42 pm

dün ben gittim dersaneye bisim arklar oraya kayıt yaptırdı hidayet hocayla konuştuk dersler fln nası gidio dedi et bende ösledim hidayet hocayı... Wink
RottenApple~
AMELE
AMELE
RottenApple~

Yıldız Dershanesi Empty
MesajKonu: Geri: Yıldız Dershanesi   Yıldız Dershanesi Icon_minitimePaz Eyl. 23, 2007 11:23 pm

iyi ki dooooğdun haaaaliiil şflskfdşhgka Very Happy hadi bayanlar baylar... korkmaaa ifade eeet... susma bak susarsan öğrenemezsin... başka dershanelerde bunu farklı anlatıyorlar şöyle yapıyorlar böyle yapıyorlar ama biz farklı öğretiyoruz... hah... bak buraya şimdi...

özledim unan Very Happy ben de geçen gün uğradım herkesi göremedim ama bir daha giderim belki Very Happy hatta toplanıp gitsek mi ki şöyle üç beş kişi Very Happy
KeBeLeK
AMELE
AMELE
KeBeLeK

Yıldız Dershanesi Empty
MesajKonu: Geri: Yıldız Dershanesi   Yıldız Dershanesi Icon_minitimePaz Eyl. 23, 2007 11:27 pm

olur toplanıp gidelim ben baa gidiorm arkadasların sayesinde bu kız bi türlü gitmio dicekler artık Laughing
Antonio_El-Bandito
Admin
Admin
Antonio_El-Bandito

Yıldız Dershanesi Empty
MesajKonu: Geri: Yıldız Dershanesi   Yıldız Dershanesi Icon_minitimePaz Eyl. 23, 2007 11:27 pm

RottenApple~ demiş ki:
iyi ki dooooğdun haaaaliiil şflskfdşhgka Very Happy hadi bayanlar baylar... korkmaaa ifade eeet... susma bak susarsan öğrenemezsin... başka dershanelerde bunu farklı anlatıyorlar şöyle yapıyorlar böyle yapıyorlar ama biz farklı öğretiyoruz... hah... bak buraya şimdi...

özledim unan Very Happy ben de geçen gün uğradım herkesi göremedim ama bir daha giderim belki Very Happy hatta toplanıp gitsek mi ki şöyle üç beş kişi Very Happy

ne toplanması ya sanki müze gezisine gidioz atla metroya git işte Very Happy:D:D:D
RottenApple~
AMELE
AMELE
RottenApple~

Yıldız Dershanesi Empty
MesajKonu: Geri: Yıldız Dershanesi   Yıldız Dershanesi Icon_minitimePaz Eyl. 23, 2007 11:31 pm

olay metro olayı değil berkaycım Very Happy + ben metroyla değil dolmuşla gidiyorum Cool Very Happy Very Happy

ya ne bileyim hep birlikte gidelim hem biz de görüşmüş oluruz hem sap gibi kalmayız diye dedim tamam sen gelme biz bengülle gideriz hıh Razz Very Happy di mi bengül Razz canım sıra arkadaşım benim Very Happy
Antonio_El-Bandito
Admin
Admin
Antonio_El-Bandito

Yıldız Dershanesi Empty
MesajKonu: Geri: Yıldız Dershanesi   Yıldız Dershanesi Icon_minitimePtsi Eyl. 24, 2007 3:24 pm

nedemek ben bengülle giderim lan bende geliyom ne zaman gidiyoz Very Happy pazartesi bizim 11.40 ta diğer günler 3.40 ta bitiyo dersler ama dersenizki hafta sonu gidelim tamam ben varım hidocanı bi görelim tabi tayfun sülo ismetler halil aaa bide tabi orhan bakalım orhan düzelmişmi yoksa hala spastikmi Very Happy:D:D
serjj
AMELE
AMELE

Yıldız Dershanesi Empty
MesajKonu: Geri: Yıldız Dershanesi   Yıldız Dershanesi Icon_minitimePtsi Eyl. 24, 2007 4:07 pm

ORHAN HOCAYI NESİBEYE " KİRALIK" VERMİŞİİZZ:D:D
HAJI
Admin
Admin

Yıldız Dershanesi Empty
MesajKonu: Geri: Yıldız Dershanesi   Yıldız Dershanesi Icon_minitimePtsi Eyl. 24, 2007 5:04 pm

serjj demiş ki:
ORHAN HOCAYI NESİBEYE " KİRALIK" VERMİŞİİZZ:D:D

zaten belliyid o adamın suyu ısınmıştı kimse adam akıllı konusmuodu onla herkesle kavgalıydı..

bu arada tayfun kral nolmuş ya bi arada onunda morali bozuktu spekülasyonlar vardı

bu arada bunu yazanda benim ANTONIO EL BANDITO ilkanın hesaptan girdim de:D:D
https://efsanemezunlar.yetkin-forum.com
KeBeLeK
AMELE
AMELE
KeBeLeK

Yıldız Dershanesi Empty
MesajKonu: Geri: Yıldız Dershanesi   Yıldız Dershanesi Icon_minitimeÇarş. Eyl. 26, 2007 12:00 am

eet orhan hoca gitmiş nesibeye... hidayet aynı duruo Smile
RottenApple~
AMELE
AMELE
RottenApple~

Yıldız Dershanesi Empty
MesajKonu: Geri: Yıldız Dershanesi   Yıldız Dershanesi Icon_minitimeCuma Ekim 12, 2007 3:51 pm

ya açıkçası bu senekiler için kayıp bence orhan hocanın gitmesi... tamam tayfun hoca var o ayrı bi konu ama orhan hoca da çok iyi anlatıyodu bence ki 3 sene boyunca ''kimya adına'' (bilmem bi yerden tanıdık geldi mi bu söz öbeği Razz Very Happy) çok şey kazandım ben ondan =)

haftaiçi bi gün gidelim diycem de benim çok boktan bi ders programım var ama 2-3 haftada bir salı günleri 10:40tan sonra boş oluyorum olmazsa bi gün msnde toplu konuşma yapıp gün ve saat belirleyelim ve gidelim =) ben bi kere gittim de acelem vardı herkesi göremedim =)

bu arada arkadaşımdan aldığım haberlere göre halil hocanın doğumgünü furyası bu seneye de taşınmış Very Happy ben o arkadaşım aracılığıyla kutladım kendisinin 430948068. doğumgününü Very Happy aaaah ulan ah özledim dershaneyi yaa ciddi ciddi özledim... =)

Yıldız Dershanesi
1 sayfadaki 1 sayfası