.:*-*-efsane_mezunlar-*-*-:.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

.:*-*-efsane_mezunlar-*-*-:.

MEZUN OLDUK AMA UNUTMADIK, UNUTULMAYADA NIYETIMIZ YOK

AnasayfaPortalliAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

EKREM HOCA EVLENMİŞ

5 posters
YazarMesaj
Antonio_El-Bandito
Admin
Admin
Antonio_El-Bandito

EKREM HOCA EVLENMİŞ Empty
MesajKonu: EKREM HOCA EVLENMİŞ   EKREM HOCA EVLENMİŞ Icon_minitimePaz Eyl. 23, 2007 11:32 pm

bedenci "body ekrem" evlenmiş hemde düğün günü damatlıkla flan hazırlanırken çinçinden geçiyomuş ordaki çingeneler filan para istemiş bu az mı ne vermiş agzını burnunu dagıtmışlar diye duydum hemde baya bi adam söledi yani yalan deil Very Happy yazık düğün gününde dayak yedi ama çok seviom ben ekrem hocayı oda beni severdi sagolsun kıral adamdı
http://www.efsanemezunlar.yetkin-forum.com
GT
GALFA
GALFA
GT

MesajKonu: Geri: EKREM HOCA EVLENMİŞ   EKREM HOCA EVLENMİŞ Icon_minitimePtsi Eyl. 24, 2007 1:16 am

peki karısının ingilizceci nilgün hoca olduğunu da biliyo muydunuz??
wokkanaga
mod
mod
wokkanaga

MesajKonu: Geri: EKREM HOCA EVLENMİŞ   EKREM HOCA EVLENMİŞ Icon_minitimePtsi Eyl. 24, 2007 11:38 am

evlendiği şokunu hala atlatamadım bide nilgünle evlendiğini öğrendim daha fazla şoku kaldıramıcam
Antonio_El-Bandito
Admin
Admin
Antonio_El-Bandito

MesajKonu: Geri: EKREM HOCA EVLENMİŞ   EKREM HOCA EVLENMİŞ Icon_minitimePtsi Eyl. 24, 2007 7:53 pm

yaa ben bişe duydum bana nilgün dediler ama sonra biri yok nilgün deil olum ben kendim düğüne gittim demiştide valla benimde kafam karıştı heralde nilgün deil
http://www.efsanemezunlar.yetkin-forum.com
ibo_22
GALFA
GALFA
ibo_22

MesajKonu: Geri: EKREM HOCA EVLENMİŞ   EKREM HOCA EVLENMİŞ Icon_minitimeC.tesi Eyl. 29, 2007 1:10 pm

nilgün kim la ben onu tanımıyom ama yazık kadına ekremle evlenmiş ya allah sabır versin
maia
AMELE
AMELE
maia

MesajKonu: Geri: EKREM HOCA EVLENMİŞ   EKREM HOCA EVLENMİŞ Icon_minitimeC.tesi Eyl. 29, 2007 1:22 pm

hemen bu konuda bilgi veriyim ing ceci nilgün ile ekrem evlendi ama birbirleriyle değil... baska kişilerle... kafanızdaki soru işaretlerini yok edebildiysem ne mutlu bana ohhh

EKREM HOCA EVLENMİŞ
1 sayfadaki 1 sayfası