.:*-*-efsane_mezunlar-*-*-:.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

.:*-*-efsane_mezunlar-*-*-:.

MEZUN OLDUK AMA UNUTMADIK, UNUTULMAYADA NIYETIMIZ YOK

AnasayfaPortalliAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Bilkent Üniversitesi

2 posters
YazarMesaj
Antonio_El-Bandito
Admin
Admin
Antonio_El-Bandito

Bilkent Üniversitesi Empty
MesajKonu: Bilkent Üniversitesi   Bilkent Üniversitesi Icon_minitimePtsi Eyl. 24, 2007 3:47 pm

evet buradada bilkent üniversitesiyle ilgili konuşalım. zaten lüks arabalar muhteşem güzel kızlar cıvıl cıvıl ortam hertürlü imkan lüks spor salonu ve buna benzer şeyler Very Happy:D ama yemekler pahalı tabi geçen sodayı 90 kuruşa aldım bakkalada 25 kuruş ayrıca poğaçalar bişeye benzemiyo bazen aç kalıyorum tabldot süper ama zaten en güzeli o . kumpiride çok iyi deil ama çok büyük ben bitaneyi zor bitiriyom öle söleyim yani anlayın artık büyüklüğünü Very Happy:D
http://www.efsanemezunlar.yetkin-forum.com
RottenApple~
AMELE
AMELE
RottenApple~

Bilkent Üniversitesi Empty
MesajKonu: Geri: Bilkent Üniversitesi   Bilkent Üniversitesi Icon_minitimeCuma Ekim 12, 2007 4:25 pm

bölümüm sayesinde bilkent kızlarının genelinin tiki olduğu görüşümü çürütmeme sebep olmuş üniversite. tikiler bolca var okulda ama bizim bölüm o açıdan çok iyi (bkz. endüstri mühendisliği) kızları da genel olarak normal, erkekleri de normal. bunun dışında berkay merkezdeki mozartta güzel şeyler oluyo tavsiye ederim Very Happy coffee break'lerden de olabildiği kadar uzak durmanızı tavsiye ederim, hem pahalıdır hem de ne keki ne kahvesi bişeye benzemez (töbe töbe ama öyle)

bunun dışında daha olayın çok küçük bi kısmını gördüm ama mühendisler için 1. sınıf dersleri zor... bi de anlaşılması güç olaylar da var tabi, mesela bilgisayar mühendislerine 1. sınıfta elektrik elektronikçilerin ve endüstricilerin aldığı fizik dersi yerine biyoloji dersi verilmesi... başından beri beynim almadı hala da almıyo. ha fizik dersi yerine biyoloji görmek isterdim o ayrı.

diğer okullarla kıyaslayamam ama bizim bölüm için konuşmak gerekirse kaliteli bir eğitimi var işi baya sıkı tutuyolar...

ha bi de ilk bir hafta falan ''okulu kazandım ama gidemiyorum allah kahretmesin'' moduna geçebilirsiniz çünkü ankaradan okula gitmek şehirlerarası yol tepmek gibi bişey...

şimdilik bu kadar bounce

Bilkent Üniversitesi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-