bölümüm sayesinde bilkent kızlarının genelinin tiki olduğu görüşümü çürütmeme sebep olmuş üniversite. tikiler bolca var okulda ama bizim bölüm o açıdan çok iyi (bkz. endüstri mühendisliği) kızları da genel olarak normal, erkekleri de normal. bunun dışında berkay merkezdeki mozartta güzel şeyler oluyo tavsiye ederim
coffee break'lerden de olabildiği kadar uzak durmanızı tavsiye ederim, hem pahalıdır hem de ne keki ne kahvesi bişeye benzemez (töbe töbe ama öyle)
bunun dışında daha olayın çok küçük bi kısmını gördüm ama mühendisler için 1. sınıf dersleri zor... bi de anlaşılması güç olaylar da var tabi, mesela bilgisayar mühendislerine 1. sınıfta elektrik elektronikçilerin ve endüstricilerin aldığı fizik dersi yerine biyoloji dersi verilmesi... başından beri beynim almadı hala da almıyo. ha fizik dersi yerine biyoloji görmek isterdim o ayrı.
diğer okullarla kıyaslayamam ama bizim bölüm için konuşmak gerekirse kaliteli bir eğitimi var işi baya sıkı tutuyolar...
ha bi de ilk bir hafta falan ''okulu kazandım ama gidemiyorum allah kahretmesin'' moduna geçebilirsiniz çünkü ankaradan okula gitmek şehirlerarası yol tepmek gibi bişey...
şimdilik bu kadar